2011. november 28., hétfő

A balszerencsés szombat

A szombat nem az én napom volt.
Elégettem a sütőtököt, mondjuk hajlamos vagyok az ilyesmire, mert ott hagyom, elfelejtkezek róla aztán fekete lesz. Ez szerencsére nem a szénné égett kategória lett, ezt konstatáltam, majd folytatni akartam a porszívózást. A porszívó meg se nyekkent, nem mondom, hogy se kép se hang, mert kép az még volt-láttam tisztán a porszívót- de hang egy szál sem. Átdugtam másik konnektorba, hátha elment egy fázis, de nem. A porszívó csak azért nem a kukába végezte, mert szelektív hulladékgyűjtő vagyok, úgyhogy ma a hulladékudvarban veszek végső búcsút tőle, pedig most kapott új gégecsövet, mert eltörtem az előzőt, de nem tudta megbecsülni a gondoskodásomat.


A nap betetőzését Zsömi szolgáltatta.

Este nézem a filmemet és egyszercsak iszonyú szarszagot érzek, indulok lefele, hogy talán a kutya alkotott, de Laci meg jön felfele hogy  Zsömi felszaladt. Szerencsére nem ugrott fel sehova, de láttam hogy gyanúsan sötét az oldala, sikerült lezavarnom és a konyhában elkaptam a grabancát.
Azzal a lendülettel vittem is a fürkádba, szegény roppant tiltakozott pedig a nyakáig szaros volt a szerencsétlen.
Valamelyik jófej szomszéd kihúzta az emésztőt ez a kismacska meg belemászott, végül ketten megfürdettük, nyávogni sem volt ereje.
Aztán a törölközőbe már megnyugodott,
betettem a kosarába és feltekertem a fűtést, hogy gyorsabban száradjon, nem akartam még a hajszárítóval is sokkolni.Azért a lába még enyhén szarszagú, csak nem akarom újra fürdetni.


A kezemről vagy 10szeri kézmosás után tünt el a büdös.

3 megjegyzés:

 1. Jaj!!!!! A sütőtökért nem annyira sajnállak (nem szeretem, de amúgy én is ottfelejtek mindent...), de a szarszgú macska nehéz ügy :-)))))))))) A következő akció előtt szerezz be eldobható gumikesztyűket!

  VálaszTörlés
 2. Vegyél lottót!
  Yola, azt olvastam, hogy a szarszagot eltünteti a kechap. Próbáld ki, kend be a lábát vagy a lábait vele.

  VálaszTörlés
 3. mára már kiszellőzött a macskanadrág

  VálaszTörlés