2017. június 20., kedd

Olaszország, Fattoria il Poggio, június 20

Fattoria il Poggio


Talán ez volt a legnagyobb lehúzás az egész út alatt. Az idegenvezető javaslata, hogy nézzük meg ezt a gazdaságot és ebédeljünk itt. Választási lehetőség nem volt, hiszen se közel se távol nem volt más, Később pedig nem volt idő ebédre.
Választható, speciális toscán ételek, sonka, szárított paradicsom olajbogyó és borok 15 euróért, vagy házilag készített tészta húsos, paradicsomos szósszal 7 euróért. Mondjuk ez sem olcsó egy tányér ételért, de egye fene, ebbe elég sokan beszálltak, többek között mi is. Na mire odaértünk, ebből lett 12 euró, és kitettek néhány kis tálka szárított paradicsomot  meg olajbogyót  erre az asztalra is, valamint több üveg bort ( ami már ki volt nyitva), kivételesen víz is volt, ami az őrült hőségben nem egy hátrány.
A tészta, nem volt egy ,nagy durranás, bármikor félkézzel gyúrok olyat. A borok ott maradtak az asztalon, anélkül, hogy bárki hozzányúlt volna, gondolom a következő társaságnak is felszolgálják, hiszen ez csak be volt töltve a felcímkézett palackokba, nem véletlenül, nem ott nyitották fel és annak aki kérte. ( saját pincészetük van, ott vannak a hatalmas boros fémtartályok).












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése